Modulon vuosi 2023 toi mukanaan paljon uusia projekteja

Niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat ovat löytäneet Modulon muuntojoustavat tilaratkaisut. Vuoden 2023 aikana luovutimme tilaajien käyttöön useita kouluja ja päiväkoteja Helsingistä Ouluun saakka. Myös alkava vuosi näyttää työntäyteiseltä – kaikesta näkee, että olemme kehittäneet koulu- ja päiväkotimallin, joka toimii! 

Vaikka rakennusalan tilanne on nyt haasteellinen, Modulolla menee hyvin. Moduulirakentaminen kunta- ja kaupunkisektorille on kiitettävässä nousussa. Vuosi 2023 onkin ollut positiivisella tavalla haastava: projekteja on ollut paljon ja kiirettä on piisannut. 

Kasvua ja onnistumisia on ollut mahtavaa seurata. Olemme voineet rekrytoida tiimiimme lisäkäsiä, ja henkilökuntamme sitoutuminen kinkkisiinkin projekteihin on ollut ensiluokkaista. Tästä erityiskiitos koko henkilöstölle! 

Vuodesta 2023 jäävät erityisesti mieleen Helsinkiin pystytetyt Mäntymäen päiväkoti ja Kotinummenpuiston koulu. Etu-Töölöön pystytetyt moduuliratkaisut saatiin solahtamaan vaativaan ympäristöön aikataulussa, vaikka projekteille asetettiin monia teknisiä, kaupunkikuvallisia ja käyttäjätoimialaan liittyviä vaatimuksia. Yhteistyö asiakkaan kanssa toimi hienosti, ja loppukäyttäjätkin ovat olleet tyytyväisiä valoisiin ja värikkäisiin oppimistiloihin. 

Kuuntelemme moduulirakennuksiemme käyttökokemuksia tarkalla korvalla, ja mallistomme ottaa jatkuvasti kehitysaskelia. Ensi vuonna olemme valmiita kasvattamaan toimintojamme entisestään. Panostamme prosesseihimme niin, että voimme olla yhä tehokkaampia. Tilauskantaa on jo kertynyt hyvin, ja lisäkasvua on näkyvissä. Tulemme myös rekrytoimaan joukkoomme lisää väkeä. 

On ollut ilo huomata, että Modulo on asiakkaillemme tuttu. Brändiin ja näkyvyyteen panostaminen ja aktiivinen tapahtumissa kiertäminen on selvästi kannattanut. Myös ensi vuonna tulemme näkymään messuilla ja muissa alan tilaisuuksissa – tervetuloa juttusille! 

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme luottamuksesta! 

Rauhallista vuodenvaihdetta toivotellen, 

Mika Koski, toimitusjohtaja