Sijoita terveempään Suomeen

Me rakennamme, jotta Suomi olisi tulevaisuudessa TERVEELLISEMPI, KESTÄVÄMPI ja MUUNTAUTUMISKYKYISEMPI paikka elää.

Kotimainen Modulo tarjoaa julkisrakentamiselle joustavan, ja vastuullisen tavan toteuttaa aidosti käyttäjiään palveleva tila. Sijoittajille olemme vakaalla yrityshistorialla varustettu kiinteistösijoituskohde, joka rakentaa terveempää ja kestävämpää Suomea yksi rakennus kerrallaan.

Haastamme perinteiset rakennustavat ja väistötilat tuomalla markkinoille muuntojoustavat, kestävyydeltään pysyviin rakennuksiin verrattavat tilat, jotka ihastuttavat muuntautumiskyvyllään, avaruudellaan ja palvelevuudellaan.

M-Partners Oy

Modulon rakentaja

Vuonna 2002 perustettu M-Partners Oy on 100 % kotimainen perheyritys, joka valmistaa Modulon ratkaisut käsityönä Teuvalla. Yhtiöllä on kokemusta yli 900 projektin toteutuksesta.

M-Partnersin erityisiä ylpeydenaiheita ovat sen kokenut, ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta sekä hiilineutraaliustavoitteita tukeva puurakentaminen.

KoskiRent Oy

Modulon vuokraaja

Siirtokelpoisten tilojen vuokraamiseen erikoistunut KoskiRent Oy on vuonna 2013 perustettu luotettava vuokranantaja.

Yhtiöllä on nykyisin ulkona jo yli 30 000 vuokraneliötä. Sen tuotteistettu päiväkoti- ja koulumallisto takaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Kiinteistösijoittajat

Modulo numeroina

KoskiRent Oy:n ja M-Partners Oy:n yhteenlasketut luvut

Toimintaa vuodesta

2002

Hoidettuja projekteja

yli 900

Liikevaihto 2022

17 milj. €

Liiketulos 2022

2,3 milj. €

Henkilöstö 2023

40

Missio

Modulo rakentaa terveempää Suomea yksi kestävä ja muuntojoustava palvelutila kerrallaan. Haluamme, että lapset ja nuoret opiskelevat terveellisissä rakennuksissa. Teemme asioita viisaasti ja laadusta tinkimättä.

Visio

Haluamme uudistaa palvelutilojen hankintaa ja toteutusta kestävällä ajattelulla. Olemme palvelutilaratkaisujen edelläkävijä ja edistämme osaltamme oikein mitoitetun Suomen rakentamista. 

Arvot

Perheyhtiötaustainen Modulo on luotettava yhteistyökumppani ja työnantaja. Teemme aina sen, mitä olemme asiakkaillemme ja sidosryhmillemme luvanneet. Valmistamme tuotteemme kotimaisena käsityönä ja maksamme veromme Suomeen. Olemme kaikessa tekemisessämme vastuullisia ja läpinäkyviä ja kerromme liiketoiminnastamme avoimesti.