Käytöstä vapautuvat kohteet

Tilamme muuntautuvat moneksi käyttäjiemme tarpeen mukaan ­­– ja joskus tarve on vain väliaikaiselle ratkaisulle. Tämä mahdollistaa sen, että jo kertaalleen hyödynnettyjä moduulirakennuksiamme pystytään käyttämään uudelleen toisessa käyttökohteessa.

Suurten ja itsenäisesti toimivien moduulien siirto on helppoa ja kustannustehokasta. Näissä puurakenteisissa ja muuntojoustavissa tiloissa on panostettu myös näyttävyyteen ja rakennustekniseen laatuun, jotka muovautuvat varikkokäynnin aikana uuden käyttökohteen tarpeiden mukaiseksi.

Myös vuokra-aika on joustavampi uusiin kohteisiin verrattuna ­­– uusia tiloja vuokrataan vähintään viideksi vuodeksi, mutta käytöstä vapautuvia tiloja on mahdollista vuokrata joustavasti lyhyempääkin käyttöä varten.

Tilojen uusiokäytöstä hyötyy niin tilaaja kuin ympäristökin. Jo kertaalleen käytetyt tilat voidaan toimittaa nopeasti ja kustannukset uuteen vastaavaan tilaan nähden ovat pienemmät. Luonnollisesti myös käytetyn kohteen hiilijalanjälki on pienempi, kun ei tarvitse rakentaa uutta, vaan pystymme hyötykäyttämään olemassa olevaa materiaalia. Kiertotaloutta parhaimmillaan!

Käytössä olleet kohteemme tarkastetaan aina luovutuksen yhteydessä ja mahdolliset ylläpitotoimenpiteet suoritetaan niin, että kohteemme ovat aina uudenveroisia. Laadusta emme siis tingi, vaan tarjoamme asiakkaillemme aina tilat, joissa ei ole tehty kompromisseja näyttävyydessä, kestävyydessä tai palvelevuudessa.

Ole yhteydessä ja etsitään teille sopivin ratkaisu vapaina olevista kohteistamme!

Myyntijohtaja
Vesa Saarinen
050 558 8484
vesa.saarinen@modulo.fi

Ota yhteyttä lomakkeella >

Kuvagalleria